Retningslinjer for informasjonskapsler

Beskrivelse av informasjonskapsler og deres bruk på webxon.net og/eller tjeneste.

Innholdsfortegnelse

Retningslinjer for informasjonskapsler

Disse retningslinjene for informasjonskapsler (“Policy”) beskriver hva informasjonskapsler er og hvordan, og de brukes av webxon.net-nettstedet (“Nettsted” eller “Tjeneste”) og noen av dets relaterte produkter og tjenester (samlet kalt “Tjenester”). Disse retningslinjene er en juridisk bindende avtale mellom deg (“Bruker”, “deg” eller “din”) og WEBXON AS (“WEBXON AS”, “vi”, “oss” eller “vår”). Du bør lese disse retningslinjene slik at du kan forstå hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan denne informasjonen brukes. Den beskriver også valgene som er tilgjengelige for deg, angående å godta eller avvise bruken av informasjonskapsler. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bruker, lagrer og holder personopplysningene dine sikre, kan du se våre retningslinjer for personvern.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små biter av data som er lagret i tekstfiler som lagres på datamaskinen eller andre enheter når nettsteder lastes inn i en nettleser. De er mye brukt til å huske deg og dine preferanser, enten for et enkelt besøk (gjennom en “øktinformasjonskapsel”) eller for flere gjentatte besøk (ved hjelp av en “vedvarende informasjonskapsel”).

Øktinformasjonskapsler er midlertidige informasjonskapsler som brukes i løpet av ditt besøk på nettstedet, og de utløper når du lukker nettleseren.

Vedvarende informasjonskapsler brukes til å huske dine preferanser på nettstedet vårt og forbli på din stasjonære eller mobile enhet selv etter at du lukker nettleseren eller starter datamaskinen på nytt. De sikrer en konsekvent og effektiv opplevelse for deg mens du besøker nettstedet og tjenestene.

Informasjonskapsler kan angis av nettstedet (“førsteparts informasjonskapsler”), eller av tredjeparter, for eksempel de som leverer innhold eller leverer reklame- eller analysetjenester på nettstedet (“tredjeparts informasjonskapsler”). Disse tredjepartene kan gjenkjenne deg når du besøker nettstedet vårt, og også når du besøker visse andre nettsteder.

Hva slags informasjonskapsler bruker vi?

Nødvendige informasjonskapsler

Nødvendige informasjonskapsler gir oss mulighet til å tilby deg en best mulig opplevelse når du får tilgang til og navigerer gjennom nettstedet vårt og bruker funksjonene. Disse informasjonskapslene lar oss for eksempel gjenkjenne at du har opprettet en konto og har logget inn på den kontoen for å få tilgang til innholdet.

Informasjonskapsler for funksjonalitet

Informasjonskapsler for funksjonalitet lar oss drive nettstedet og tjenestene i samsvar med valgene du gjør. Vi vil for eksempel gjenkjenne brukernavnet ditt og huske hvordan du tilpasset nettstedet og tjenestene under fremtidige besøk.

Analytiske informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for oss og tredjepartstjenester å samle inn aggregerte data for statistiske formål om hvordan våre besøkende bruker nettstedet. Disse informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger som navn og e-postadresser og brukes til å hjelpe oss med å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.

Informasjonskapsler for annonsering

Med informasjonskapsler for annonsering kan vi og tredjeparter vise relevante annonser til deg mer effektivt og hjelpe oss med å samle inn aggregerte revisjonsdata, forskning og resultatrapportering for annonsører. De gjør det også mulig for oss å forstå og forbedre leveringen av annonser til deg og vite når bestemte annonser har blitt vist til deg.

Nettleseren din kan be om annonser direkte fra annonsenettverksservere, disse nettverkene kan se, redigere eller angi sine egne informasjonskapsler, akkurat som om du hadde bedt om en nettside fra nettstedet deres.

Selv om vi ikke bruker informasjonskapsler til å opprette en profil av nettleseratferden din på tredjeparts nettsteder, bruker vi samlede data fra tredjeparter for å vise deg relevant, interessebasert annonsering. Vi oppgir ingen personopplysninger vi samler inn til annonsører.

Informasjonskapsler for sosiale medier

Tredjeparts informasjonskapsler fra sosiale medier (for eksempel Facebook, Twitter osv.) lar oss spore brukere av sosiale nettverk når de besøker eller bruker nettstedet og tjenestene, eller deler innhold, ved hjelp av en merkemekanisme levert av disse sosiale nettverkene.

Disse informasjonskapslene brukes også til hendelsessporing og remarketingformål. Alle data som samles inn med disse taggene, vil bli brukt i samsvar med våre og sosiale nettverks retningslinjer for personvern. Vi vil ikke samle inn eller dele personlig identifiserbar informasjon fra brukeren.

Bruker vi sporingsbilder eller sporingspiksler?

E-postene våre kan inneholde et “sporingssignal” (eller “sporingspiksel”) for å fortelle oss om e-postene våre åpnes og verifisere eventuelle klikk gjennom til lenker eller annonser i e-posten.

Vi kan bruke denne informasjonen til formål, inkludert å bestemme hvilke av våre e-poster som er mer interessante for brukerne, og til å spørre om brukere som ikke åpner våre e-poster, ønsker å fortsette å motta dem.

Pikselen slettes når du sletter e-posten. Hvis du ikke ønsker at pikselen skal lastes ned til enheten din, bør du lese e-posten i ren tekstvisning eller med bilder deaktivert.

Hva er alternativene dine for informasjonskapsler?

Hvis du ikke liker ideen om informasjonskapsler eller visse typer informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren din for å slette informasjonskapsler som allerede er angitt, og for ikke å godta nye informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om hvordan du gjør dette eller for å lære mer om informasjonskapsler, kan du gå til internetcookies.org

Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du sletter informasjonskapsler eller ikke godtar dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene nettstedet og tjenestene tilbyr.

Forandringer og endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse retningslinjene eller dets vilkår knyttet til nettstedet og tjenestene når som helst, med virkning fra en oppdatert versjon av disse retningslinjene på nettstedet. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Fortsatt bruk av nettstedet og tjenestene etter slike endringer skal utgjøre ditt samtykke til slike endringer.

Aksept av disse retningslinjene

Du erkjenner at du har lest disse retningslinjene og godtar alle vilkårene og betingelsene. Ved å få tilgang til og bruke nettstedet og tjenestene godtar du å være bundet av disse retningslinjene. Hvis du ikke godtar å overholde vilkårene i disse retningslinjene, er du ikke autorisert til å få tilgang til eller bruke nettstedet og tjenestene.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å kontakte oss for å forstå mer om disse retningslinjene eller ønsker å kontakte oss angående enhver sak knyttet til vår bruk av informasjonskapsler, kan du gjøre det via kontaktskjemaet

Dette dokumentet ble sist oppdatert 3. august 2020

Scroll to Top