Om oss

Vi har ett mål

Vi er WEBXON

Med en omfattende rekkevidde til 35+ steder over hele verden, setter Webxon standarden for web-hostingtjenester, ved å tilby ukompliserte webhotell- og webløsninger som domeneregistrering, skytjenester, cybersikkerhet og mer.

Vi er stolte av å tilby enkle, rimelige og pålitelige tjenester og løsninger til kunder av ulike størrelser og med varierte budsjetter over hele verden.

Vårt dedikerte supportteam og IT-eksperter samarbeider tett med våre kunder for å tilpasse tjenester og produkter i henhold til deres individuelle behov og ønsker.

Vi i Webxon verdsetter våre kunder og streber etter å hjelpe dem med å lykkes med sine mål.

Vi ønsker å være i toppsjiktet innen hostingbransjen. Vi verdsetter langsiktige samarbeid med kunder og yter maksimalt for å bygge solide relasjoner over tid.

Våre kvalitet kombinert med rimelige løsninger gjør at vi skiller oss ut fra mengden.

Vi er nysgjerrige på kundens erfaring og fremgang. Ved behov for problemløsning, er vi tilgjengelige når som helst.

Om WEBXON

Vår visjon

Kort om vår visjon

Hos Webxon anser vi det som vårt ansvar å forenkle hosting-prosessen. Vi tilbyr derfor enkle løsninger som kan bygge en sterk tilstedeværelse på nettet for våre kunder slik at de kan lykkes.

Vi bygger relasjoner og danner et fellesskap med våre kunder.

Vårt oppdrag

Kort om vårt oppdrag

Å bygge en sterk tilstedeværelse på nettet, maksimere inntjeningspotensial og hjelpe våre kunder med å lykkes digitalt, er det som motiverer oss.

Vi tar sikte på å hjelpe hostingindustrien og lede andre ved å tilby enkle og rimelige hostingløsninger som ikke bare er bedre enn andre, men som er best i bransjen.

Webxon-logo kvadrert

Dedikert til det vi gjør

Vi i Webxon ønsker at våre kunder har tillit til at vi støtter opp om alle tjenestene vi tilbyr. Veksten og tilfredsstillelsen til våre kunder er det som holder oss på beina. Vi har stor tro på teamarbeid. Når våre kunder vokser, vokser vi sammen.

WEBXON

ISP / WEBHOTELLSELSKAP

Scroll to Top