Domenenavn

Leter du etter det perfekte domenenavnet? Søk og få ideelle domenenavn.

Tips om å få et flott domenenavn

Slik velger du et domenenavn

WEBXON.NET

Hvem kan registrere domenenavn?

Individuals, companies, and organizations can register domain names. This means that anybody wanting to be present on the Internet should acquire a domain name.

Skap minner

Domenenavnet ditt må være lett å huske. Prøv å holde det så kort som mulig. Finn flere alternativer og velg det mest passende for deg til slutt.

Større tilgjengelighet

Prøv å ikke bruke bindestreker og tall. Glem ikke-Unicode-tegn. Domenenavnet ditt er viktig, derfor må du gjøre det enkelt å få tilgang til og lese.

Vær i teten

Hvis du har en idé, sikre den. Ta tak i domeneadressen din så snart som mulig. Kortere navn er det beste. Tid er viktig, du må derfor komme i gang.

Fokuser på merkevaren din

Merkevaren din er kjernen i bedriften din. Vær nøye når du velger domenenavnet ditt. Sørg for å gjøre det gjenkjennelig.

Nå målet ditt

La publikum finne navnet ditt. Bruk søkeord i domeneadresse som en viktig essens av strategien din. Tilpass navnet ditt med SEO.

Beskytt personvernet ditt

Maksimer personvernet ditt, bygg tillit og generer mer salg. Bestill automatisk ID-beskyttelse og skjul dine private data på WHOIS.

Fordeler for domenet ditt

Mange TLD-er og .no

Mulighet for å velge mellom ulike typer domeneutvidelser og TLDer. Velg riktig for deg og merkevaren din.

Enkel overføring

Du kan overføre domeneadressen du allerede eier. Registrer overføring, oppgi EPP-koden din, og domenet ditt overføres til oss.

Automatisk fornyelse

Aktiver automatisk fornyelse for å sikre uønskede tap. På denne måten forblir domeneadressen din til du sier den opp.

Gratis og varemerket SSL

Krypter sårbare data, beskytt brukerens personvern, sikre online transaksjoner, bevis legitimitet, øk SEO, umiddelbar utstedelse.

Enkel administrasjon

Dra nytte av det brukervennlige panelet og administrer domenenavnet ditt på din måte. Funksjoner og verktøy for å hjelpe deg med å komme i gang.

Domenelås

Lås domeneadressen din slik at ingen kan overføre den uten ditt samtykke. Du kan enkelt låse den opp når du vil.

Vanlige spørsmål

Enkeltpersoner, bedrifter, organisasjoner og alle som ønsker å nå flere målgrupper når som helst og hvor som helst, kan registrere domenenavn hos oss. Når du bestiller, angir du hvem du representerer -en person eller et firma/organisasjon, for å gi deg de beste tjenestene.

Du kan bestille så mange du vil. Du trenger ikke engang en nettside. Bare kjøp domenene dine og parker dem til du er klar til å bygge et nettsted, vil videreselge domeneadressen din, eller vil beholde dem for målene dine.

Søk etter alternative navn, utvidelser og TLDer. Det er alltid en måte å få et domenenavn som samsvarer med målene dine.

Det er en risiko for at noen andre kjøper din domeneadresse. Dette kan være en kritisk ulempe for deg og din bedrift. For å unngå dette sender vi alltid påminnelser om kommende fornyelser. Hvis du glemmer det, foreslår vi at du aktiverer funksjonen for automatisk fornyelse for å sikre at domeneadressen din er din og godt bevart.

Vi tilbyr alle våre kunder gratis SSL-sertifikater. Vi tilbyr også mer avanserte og varemerkede SSL-sertifikater til konkurransedyktige priser.

Naturligvis, vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Domenenavn, com, biz, net

Stort utvalg

Finn enkelt domenet ditt eller få forslag om domenenavn for å hjelpe deg i gang.

Scroll to Top